Cercetătorii au făcut noi descoperiri despre imunitatea dată de infectarea cu Covid-19

Oamenii de știință au descoperit dovezi cum că celulele sistemului imunitar răspund la Covid-19 și la 6 luni de la infectarea cu coronavirus.

Conform BBC, infectații cu simptome au avut o reacție a celulelor mult mai mare, se arată într-un studiu britanic la care au participat 100 de persoane. Totuși, nu se înțelege clar dacă acest lucru duce și la o protecție mai bună împotriva reinfectării. Echipa de cercetare din Marea Britanie a transmis că descoperirea este „doar o piesă din puzzle” când vine vorba de imunitate, iar multe lucruri rămân încă sub semnul întrebării.

Întrebarea cheie a oamenilor de știință este dacă infectarea cu coronavirus poate proteja corpul împotriva unei eventuale reinfectări și, dacă așa este, cât de mult ține această imunitate. Cercetătorii știu deja că antibioticele create de corp se formează la 10 zile de la infectare, însă acestea dispar în timp. Concluziile au fost trase de Consorțiul britanic pentru imunologia coronavirusului, cu contribuția Universității din Birmingham, Sistemului de sănătate public englez și a unei echipe de cercetare clinice din Manchester.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel