Centura Suceava, gata după 12 ani. Orban: Dacă am fi fost noi, ar fi fost gata în doi ani jumătate

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Premierul Ludovic Orban, aflat sâmbătă în vizită la Suceava, a remarcat că au fost necesari 12 ani pentru finalizarea Centurii municipiului, exprimându-şi convingerea că în cazul în care proiectul ar fi fost realizat în timpul guvernării liberale, ar fi fost finalizat în cel mult doi ani şi jumătate.

"Eram ministrul Transporturilor în 2008, când practic s-a decis adjudecarea şi semnarea contractului pentru realizarea Centurii Sucevei. A trebuit să treacă 12 ani, timp în care noi nu am avut posibilitatea să conducem, să asigurăm managementul acestui proiect. Cei care au fost la putere şi-au bătut joc şi au fost necesari 12 ani pentru finalizarea unui proiect de centură de nici 13 kilometri. Mă bucur că suntem noi cei care vom face recepţia finală a acestui obiectiv şi până la urmă vom plăti ceea ce nu au plătit cei de dinaintea noastră", a spus Ludovic Orban.

"Cu siguranţă, dacă noi am fi fost cei care ne-am fi ocupat de acest proiect, Centura Sucevei probabil ar fi fost gata în doi ani, în doi ani jumătate maximum. Nu în 12 ani, cât a durat cu succesiunea la putere a unora care parcă nu au vrut să facă centura Sucevei", a adăugat premierul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel