Centre paralele de vaccinare. Florin Roman îl acuză de ipocrizie pe Vlad Voiculescu

Facebook Florin Roman
Facebook Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman îl acuză pe Vlad Voiculescu de ipocrizie în cazul "centrelor paralele" de vaccinare şi îi arată cum s-ar putea rezolva problema transparenţei cu adevărat. 

"Incredibil cât de multă ipocrizie în cazul centrelor paralele de vaccinare. Dumneata, ministru al sănătății, semnezi cu propria mânuță că militarii și rudele lor se pot vaccina și apoi acuzi că... ”specialii”, adică veteranii de război, se vaccinează în centre paralele. Adevăratele centre paralele de vaccinare funcționează în curtea ministrului sănătății, la spitale și DSP-uri.

La nivel local, nu mai există șef sau șefuleț care să nu se fi vaccinat cu tot neamul, fără să fie înscris pe platforma de vaccinare sau fără să primească sms de convocare la un centru de vaccinare", a scris Florin Roman pe Facebook.

Mesaj CLAR pentru Voiculescu. "Atunci veţi avea adevărata imagine" 

"Vreți transparență, domnule Voiculescu? Publicați ziua, data și ora vaccinării în fiecare județ, pentru fiecare cetățean! Doar nume! Fără date personale! Și atunci veți avea adevărata imagine a centrelor paralelele de vaccinare din curtea dumneavoastră", a mai scris deputatul liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel