EXCLUSIV  CENTENAR. George Simion, critici după schimbările de Guvern: ”E cea mai mare durere”

Darius Muresan / 24 ian 2018 / 11:35 Salveaza PDF Comentarii
GEORGE SIMION
GEORGE SIMION

George Simion, liderul unioniștilor, a vorbit la DC News despre pregătirile pentru Centenar. Acesta a criticat clasa politică în anul Centenarului, precizând că organizarea lui a fost un ”cartof fierbinte” de care toți au încercat să scape.

George Simion a vorbit la DC News despre Centenar. Liderul ”unioniștilor” a mărturisit care este ”cea mai mare durere” a mișcării pe care o reprezintă în anul Centenarului, criticând modul în care acesta este organizat. 

„Asta-i cea mai mare durere, faptul că nu există ceva coagulat, nu există ceva care să adune eforturile pentru anul Centenarului.

Ca să fac un mic istoric și o divagație, de fiecare dată când s-a schimbat guvernul, s-a schimbat și modul de abordare a pregătirii anului Centenar. A fost Victor Ponta care a făcut un program, ”România 100”, condus de premier. A venit Dacian Cioloș și a zis că anul Centenar ar trebui să fie mai mult despre autostrăzi, despre valori comune. A creat Departamentul Centenar ca entitate distinctă. A venit Grindeanu, a luat acest Departament Centenar și l-a dus la Ministerul Culturii.

Cred că până acum ne-am întâlnit cu aproximativ zece conducători și responsabili de Departamentul Centenar.  Fiecare a avut două-trei luni. Acum avem un premier nou, probabil o să avem din nou un alt reponsabil. Cred că acest subiect a fost ca un cartof fierbinte care s-a pasat mai departe, să nu fie nimeni responsabil și să nu se organizeze nimic concret”, a precizat George Simion.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13