EXCLUSIV  Celulă de criză în partidul lui Cioloș. Propunerile aplicate de Orban. Iolu a dezvăluit totul

Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al PLUS, s-a aflat în direct la DC News TV unde a vorbit despre celula de criză formată pentru pandemia de coronavirus. 

”Noi am făcut la PLUS o celulă de criză în momentul în care pandemia a apărut și în România. O celulă de criză care a venit cu soluții și propuneri pentru Guvern. Propuneri venite dinspre antreprenori către noi, dinspre agricultori către noi, le-am trecut prin filtrul nostru și le-am propus apoi Guvernului. Evident că am avut și componenta de sănătate și componenta de economie, dar evident că pe toate zonele am încercat să venim cu soluții și nu doar să criticăm”, a declarat Liviu Iolu, purtător de cuvânt al PLUS, în direct și în exclusivitate la DC News TV. 

Ce soluții a adoptat Guvernul 

”ONG-urile care importau medicamente și alte obiecte sanitare plăteau TVA și taxe de import. Comisia Europeană a dat o recomandare ca aceste taxe să nu se plătească, am venit cu soluția către Guvern, am propus exact cum ar trebui să se facă, s-a vorbit cu miniștri de resort și s-a implementat într-o săptămână sau două. Și pe turism au fost măsuri pe care le-am regăsit pe Ordonanțele de Guvern”, a mai completat Liviu Iolu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel