Cele mai rapide soluții prin care poți pierde 5 kilograme

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Există o mulțime de trucuri pentru a pierde în greutate despre care poate nici nu știi. 

 

De exemplu, știai că folosirea farfurii și bolurilor mai mici te poate ajuta să scapi de kilogramele în exces, deoarece încurajează porții mai mici?

Când știți că trebuie să pierdeți în greutate, într-un timp foarte scurt, - indiferent dacă aveți un eveniment special sau o escapadă pe plajă - vă puteți baza pe sfaturile acestui articol.

Doi factori cheie sunt dieta și exercițiile fizice. Este esențial să-ți construiești un antrenament de fitness și să consumi o dietă sănătoasă, bine echilibrată, plină de fructe proaspete, legume, proteine și cereale integrale. 

De asemenea, este esențial să limitezi cantitatea de alimente procesate și de zahăr suplimentar pe care îl consumi, împreună cu stabilirea unui deficit caloric, spune Tyler Read, fondatorul PTPioneer.com și un antrenor personal care a fost implicat în lumea sănătății și fitness-ului în ultimii 15 ani.

Folosiți boluri și farfurii mai mici

Dacă doriți să slăbiți rapid cinci kilograme, Lisa Young, autoarea cărții Finally Full, Finally Slim, un nutriționist în practică privată și membru al consiliului de experți medicali Eat This!, vă încurajează să utilizați boluri și farfurii mai mici. Este important să fii atent la mărimea porțiilor.

Pregătiți-vă mâncarea în avans

Pregătirea mesei nu este doar o economie de timp; este o modalitate inteligentă de a pierde în greutate! Young spune: „Cercetarile au arătat că există o relație pozitivă între gătitul mai mult acasă și pierderea kilogramelor în plus. În plus, controlul ingredientelor te poate ajuta la pierderea în greutate.”

Înlocuiți alimentele procesate cu alimente integrale

Acesta este o idee de la sine-înțeleasă, dar este ceva demn de a fi menționat. Alimentele procesate conțin multe ingrediente nesănătoase și inutile, inclusiv grăsimi hidrogenate și trans, zahăr suplimentar și îndulcitori artificiali, pentru a numi câteva. Aceste ingrediente au fost direct legate de creșterea în greutate. În schimb, o dietă cu produse proaspete, leguminoase și proteine slabe este o modalitate dovedită de a-ți scădea greutatea, spune Young.

Dormi suficient

Termenul „somn de frumusețe” este foarte întemeiat. Somnul este esențial pentru pierderea în greutate. Când ești obosit, timpul de răspuns al corpului tău este întârziat. „Prin urmare, această întârziere poate provoca creșterea în greutate, ducând la funcționarea defectuoasă a hormonilor”, spune Young.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel