Urmărește emisiunea live



Cele mai "Nebune" Pariuri pentru Finala Ligii Campionilor: Liverpool – Real Madrid

Sâmbătă, 28 mai 2022, de la ora 22:00, pe Stade de France, Liverpool și Real Madrid se vor duela pentru trofeul cu numărul 30 de când cea mai importantă competiție a cluburilor din Europa are denumirea UEFA Champions League.

Deloc surprinzător pentru cel mai important meci al sezonului casele de pariuri online vin cu foarte multe oferte de pariuri cu adevărat spectaculoase. Toate opțiunile de pariere prezentate mai jos sunt informative, nu reprezintă sugestii de ponturi. 

7 pronosticuri pentru Finala Ligii Campionilor

În articolul 7 ponturi pentru finala Champions League poți vedea pronosticuri pentru marele meci dintre Liverpool și Real Madrid. Tipsterii de pe Biletu-Zilei.com au analizat la sânge această finală și au oferit o lista de ponturi cu probabilitate mare de reușită.

Mizăm pe istoria întâlnilor directe precedente?!

Ultimul duel direct a avut în sferturile ediției precedente. Atunci Real Madrid se califica după 3:1 acasă și 0:0 în returul de pe Anfield. Bookmakerii acordă cota 10 pentru un scenariu similar precum în precedenta confruntare dintre cele 2 formații, în speță pentru un joc în care nu vom avea vreun gol în timpul regulamentar.

De când Klopp este pe banca englezilor nu s-a marcat vreun gol înainte de minutul 27 în cele 3 dispute directe. Cota pentru o primă parte de finală asemănătoare, mai exact pe niciun gol inainte de minutul 28 este una bună, de 1.87.

Pe de altă parte, cei care cred că finala din capitala Franței va începe furibund și până în minutul 10 tabela va fi deja modificată au posibilitatea să parieze pe gol înscris în intervalul 0:00-9:59 pentru o cotă de 4.05.

Pariuri interesante pe Real Madrid în finală

Crezi că Real va câștiga finala și Vinicius Junior va înscrie primul gol, adică scenariul întâmplat în manșa tur a sferturilor de anul trecut? Atunci poți miza pe acest pariu combinat la o cotă de 10.50.

Real Madrid a fost implicată în ultima finală Champions League decisă la penalty-uri. În 2016, pe San Siro, los blancos treceau de rivala din oraș, Atletico, după 5:3 la loviturile de departajare. Pentru un nou trofeu câștigat în acest mod madrilenii primesc cota 13.

Benzema este golgheterul acestei ediții a Ligii Campionilor cu 13 goluri marcate. Pentru o triplă în finală atacantul francez are cota 58 la Superbet. 

Cei care au încredere în vârful madrilenilor dar vor să riște mai puțin pot miza pe faptul că Benzema va fi ales de UEFA Omul meciului, cota pentru un astfel de pariu fiind 7.00 la Betano.

Salah și Liverpool vor revanșa

După finala pierdută în fața Realului în 2018 și după ce au fost eliminați de madrileni anul trecut cu siguranță că dorința de revanșă este mare în tabăra lui Klopp. În finala de la Kiev Salah a fost nevoit să iasă încă din minutul 31. 

Va reuși egipteanul să fie din nou decisiv într-o finală, după ce în cea cu Tottenham din 2019 a deschis scorul în minutul 2?

Casele de pariuri la asta se așteaptă. Drept dovadă este jucătorul creditat cu cele mai mari șanse de a înscrie în meci (cota 2.25, față de 2.30 Benzema). Iar pentru combinația Salah deschide scorul și Liverpool cucerește trofeul în timpul regulamentar cota este 5.50.

Alte combinații de pariuri interesante

Alte pariuri interesante care implică jucătorii englezilor găsim în oferta Betfair:


• Mane înscrie cu capul și Salah înscrie din afara careului - cota 176
• Jota înscrie cu capul și Salah înscrie din afara careului - cota 151
• van Dijk înscrie cu capul și Alexander-Arnold înscrie din afara careului - cota 126
• Alexander-Arnold trimite minim un șut pe poartă cu fiecare picior - cota 34

Pe lângă aceste opțiuni de pariere cu cote mari mai sunt și altele, mai realiste, în secțiunea OddsOnThat din pagina finalei de pe site-ul Betfair.

Dacă ești în căutare de cote fanteziste, care n-au șanse foarte mari de reușită, la același operator poți miza pe minim 14 șuturi pe poartă expediate de Liverpool, la o cotă de 151.

În final, pariază responsabil și nu te lăsa ghidat de emoții, fie ele pozitive sau negative și bucură-te de spectacolul oferit de acest sport!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel