Cele mai frumoase MESAJE pentru PĂRINȚI, de Revelion. MAMA și TATĂL tău se vor emoționa

Dacă vrei să-ți impresionezi părinții de Revelion cu un mesja frumos, îți oferim câteva idei din care să te inspiri. 

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Mesaje pentru mama

Cea mai iubită și mai dragă persoană din lume, mama mea! Crăciunul tău să fie constituit doar din clipe fericite și luminoase! Lângă tine petrec cele mai duioase, cele mai amuzante, cele mai frumoase și mai interesante momente ale vieții, deoarece tu mă încălzești chiar și în cele mai severe înghețuri și topești toată zăpada din calea mea! Crăciun fericit, scumpa mea!

Se spune că până nu devii părinte, nu vei înțelege cum e să fii mamă în relație cu copilul. Dar toți eram copii și știm perfect ce sentimente simțim pentru mamele noastre. Și de-a lungul anilor acestea doar se intensifică, devin mai adânci și mai calde. Te iubesc, mamă. Crăciun Fericit!

Mesaje pentru tata

Felicitări cu prilejul noului an, scumpul meu tată! Îți urez tot ce-i mai bun: sănătate, zâmbete, zile însorite și emoții intense. Fie ca anul care vine să-ți aducă în dar împlinirea tuturor viselor tale, energie, bunăstare și multă forță. La mulți ani!

La mulți ani, tata! Îți doresc ca în anul care vine, tu să fii mai fericit și împlinit. Din toată inima, îți doresc multă sănătate, zâmbete călduroase din partea celor dragi, armonie și bunăstare. Tu ești mândria, sprijinul și onoarea mea. Te iubesc mult și îți doresc ca visele tale să se realizeze cât mai curând.

Scumpul meu tătic, anul nou se apropie și îți doresc să ai parte de tot ce-i mai bun! Fie ca sănătatea să nu te dezamăgească niciodată, iar dispoziția mereu să fie ca de sărbătoare. La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel