EXCLUSIV  CEL MAI TARE răspuns al publicului la îndemnul miniștrilor de a ne vaccina

Guvernul și vaccinul
Guvernul și vaccinul

Avem un răspuns al publicului la îndemnul publicitar al miniștrilor privind vaccinarea.

Miniștrii ne transmis un singur mesaj în spoturile de promovare a vaccinării: ”ne vaccinăm și scăpăm!”, iar publicul vine cu continuarea îndemnului: ”scăpăm de voi!”

”Împreună învingem pandemia! Ce conține vaccinul?”, campanie de comunicare a Guvernului României

Premierul Florin Cîțu a lansat astăzi campania de comunicare „Împreună învingem pandemia! Ce conține vaccinul?”, realizată de Guvern, cu sprijinul UNICEF și al organizațiilor partenere.

”Venim cu o abordare bazată pe emoție, pentru că vaccinarea nu înseamnă doar statistici, ci este un bun comun de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care încă nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina: să-și vadă mai des părinții, copiii să se întoarcă la școală, să meargă în concediu fără teamă”, a afirmat șeful Executivului.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare are la bază întrebarea ”Ce conține vaccinul?”. Într-un videoclip postat pe pagina sa oficială de socializare (https://fb.watch/5LaPxI9ckq/), premierul oferă un răspuns acestei întrebări și îi invită pe membrii Guvernului, precum și pe români, să vină cu propriul răspuns. De asemenea, provocarea a fost adresată coordonatorilor campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu.

În cadrul campaniei de comunicare vor fi difuzate, cu sprijinul mass-media, 11  spoturi: trei cu o abordare generală și opt care țintesc diferite categorii sociale precum elev, bunică, mamă, turist, tânăr.

Campania de informare a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, conceptul creativ și producția fiind donate de partenerii campaniei. Spoturile vor fi difuzate o perioadă de șase luni cu sprijinul mass-media și al Consiliului Național al Audiovizualului, iar în mediul online, promovarea va fi realizată de compania Google.

”Avem nevoie de toată lumea în această campanie. Oricine poate convinge pe altcineva să se vaccineze. Este un efort al nostru, al tuturor, doar împreună învingem această pandemie. Ne vaccinăm în număr cât mai mare și ne recâștigăm viața dinainte. România, hai că se poate!”, a punctat prim-ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel