EXCLUSIV  Cel mai recent SONDAJ PSD, PNL, USR, ALDE. Barna, PRIMA reacție-VIDEO

Dan Barna, președintele USR, a vorbit la interviurile DC News despre cel mai recent sondaj IMAS.

Discutăm despre un sondaj IMAS, realizat la cererea USR, în care PNL se prezintă cu 29,4%, iar PSD 28,6%. Totodată, USR este în creştere şi a ajuns la 11,2%, urmat de ALDE cu aproximativ 10%.

"Stăm bine în sondaje. Ne-am dat seama de acest lucru încă din decembrie de la opoziția pe care am făcut-o la legile justiției. Mesajele care au venit către noi dinspre societate au fost de încurajare și apreciere. Dacă vorbim despre sondajul IMAS, a rezultat un lucru cumva firesc. Normalitatea este un lucru valoros în România. Dacă timp de un an, PSD și-a bătut joc de România ținând, pe agenda publică, doar chestiunea justiției... Acest lucru s-a reflectat în percepția cetățenilor, lucru care s-a văzut în rezultatele din lunile decembrie, ianuarie, februarie.

Un an greu

[citeste si]

A fost o scădere semnificativă - de vreo 14 - 15 procente la scorul PSD și, cum era firesc, s-a văzut o creștere la USR și PNL. Pentru social-democrați este catastrofal faptul că PSD a ajuns să fie, în sondaje, la fel ca PNL... în urmă cu un an erau în fața tuturor. Noi, în prezent, suntem cu vreo trei-patru procente peste rezultatul cu care am intrat în Parlament, ceea ce este un lucru bun și firesc. Anul trecut a fost greu. După intrarea în Parlament am avut niște dificultăți în partid și faptul că am reușit să intrăm pe un trend crescător este un lucru bun ", a zis Dan Barna la interviurile DC News.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel