Cei mai mari sportivi din lume, mesaje pentru Halep: O să vină şi ziua ta să câştigi

Fosta atletă Constantina Diţă, campioană olimpică la maraton în 2008 la Beijing, a felicitat-o pe Simona pentru performanţa sa, prin intermediul Facebook.

Felicitari, Simona! Chiar dacă nu ai câştigat azi, o să vină şi ziua ta să câştigi un GS (Grand Slam) .... ai luptat până la capăt!, a scri Diţă. Şi clubul de fotbal patronat de Gheorghe Hagi a avut un mesaj pentru jucătoarea din Constanţa: FC Viitorul şi Academia Hagi îi mulţumesc Simonei Halep pentru mândria de a ne oferi o nouă finală de Grand Slam. Ştim că astfel de performanţe nu se pot realiza fără foarte multă muncă, fără o ambiţie extraordinară şi cu siguranţă că va veni şi momentul mult aşteptat de a câştiga un astfel de turneu. Simona Halep este un exemplu pentru noi toţi de sacrificiu, de a lupta până la capăt cu toate resursele.

O mare campioană!

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edi Iordănescu, a scris pe Facebook: Rămâi o mare Campioană, care face cinste României!! Pe plan internaţional, o serie de foste sau actuale jucătoare de tenis au avut reacţii după finala dramatică de la Melbourne. Britanica Johanna Konta a scris pe Twitter: Sunt incredibil de mândră că fac parte din tenisul feminin într-o zi ca asta şi într-o vreme ca asta. Ce turneu pentru @CaroWozniacki şi @Simona_Halep!. Anne Keothavong, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cupa Marii Britanii, a afirmat în aceeaşi reţea: Vai, această finală a fetelor a avut de toate. Nu mă pot decide deloc. Apoi a mai scris: Incredibilă finală. Jos pălăria pentru ambele fete. Bucuroasă pentru Wozniacki şi sunt sigură că nu va mai fi mult până o vom vedea şi pe Halep câştigând un Slam. Jucătoarea americană de tenis Varvara Lepchenko a scris: Ce finală extraordinară! Am privit totul!!! cu nervii întinşi. Americanca Bethanie MattekSands a fost scurtă şi concisă: Meciul acesta m-a adus pe marginea scaunului. Apoi, mai târziu, a adăugat: În extaz pentru @CaroWozniacki! A meritat! Dar mândră pentru @Simona_Halep. Ştiam că rezultatul va scoate la iveală emoţii extreme şi contrastante.

[citeste si]

Jucătoarea americană Heather Watson şi-a exprimat părerea de rău că una dintre jucătoare a a trebuit să piardă: Nu se poate ca ambele fete să câştige?? ambele o merită. Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi jucătoarea australiană Casey Dellacqua: Sunt prea emoţionată. Aşa de intens e acest meci şi e trist că cineva trebuie să piardă. Ce finală grozavă! Wow!!! Felicitări @CaroWozniacki A meritat aşteptarea pentru primul tău titlu de Mare Şlem, meritat. Jos pălăria pentru @Simona_Halep, un turneu fantastic. Fosta jucătoare spaniolă Conchita Martínez a apreciat spectacolul de la Melbourne: Ce finală la @AustralianOpen, mulţumim @Simona_Halep şi @CaroWozniacki pentru această luptă extraordinară. Felicitări amândorura, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel