CEFC China Energy. La 39 de ani, CEO Ye Jiangming, în fruntea unei afaceri de 42 miliarde dolari

 Ye Jianming conduce o afacere petrolieră de 42 miliarde $ pe an în China, (Nr. 229 în Lista primelor 500 de companii globale publicată de revista Fortune), cu toate acestea puțini oameni din China știu multe despre misteriosul magnat sau firma pe care a creat-o, CEFC.

Ye Jianming a cumpărat o colecție de active petroliere în jurul vârstei de douăzeci de ani și a garantat împrumuturi de la bănci de stat pentru a se extinde în străinătate, un privilegiu pentru o companie privată.

CEFC are contracte petroliere în Kazahstan, Qatar, Abu Dhabi și Ciad și a încheiat asocieri în participațiune cu giganți deținuți de stat pentru a transporta petrol în China, ceea ce l-a făcut un jucător privat rar și puternic aliniat cu guvernul chinez.

CEFC CHINA: O întreprindere privată gigant în Rejuvenarea Drumului Mătăsii

Ye Jianming, Președintele CEFC China Energy Company Limited (CEFC China) a primit titlul de Lider Tânăr în Afaceri printre Primii 40 de Lideri Tineri în Afaceri Globali acordat de Revista Fortune. Media s-a centrat rapid pe compania privată care este listată pe locul 229 în Lista primelor 500 de companii globale publicată de revista Fortune. Publicul a acordat o atenție deosebită parcursului de dezvoltare al CEFC China, și a părut că este nedumerit cu privire la motivul pentru care CEFC China făcea investiții uriașe de-a lungul Drumului Mătăsii, potrivit Pr Newswire.

Cu câteva zile în urmă, Forumul Contemporan pentru Laboratorul de Idei, împreună cu cea mai cunoscută companie de consultanță din China, the Hujun Entrepreneurship Consulting Group, au găzduit un forum intitulat CEFC China: O întreprindere privată gigantică în rejuvenarea Drumului Mătăsii. Li Su, fondatorul Hujun, a avut un discurs într-o notă cheie, care a răspuns la trei întrebări referitoare la CEFC China.

De ce are China nevoie mai mult de CEFC China în cursul rejuvenării economice pe care îl parcurge?

Li Su consideră că anul 2016 a marcat un punct de cotitură în noua tranzacție a lui Xi Jinping. Stabilitatea politică internă extraordinară, schimbările internaționale enorme și rejuvenarea economică a Drumului Mătăsii, acești trei factori interacționau unii cu alții. "Ne suflecăm mânecile și lucrăm cu mai multă energie" este tema principală a întâlnirii referitoare la strategia CEFC CHINA, și de asemenea principala temă a dezvoltării Chinei în 2017. CEFC CHINA este o companie mare care respectă îndeaproape strategia națională, integrează diplomația oamenilor cu investiția strategică și conduce interacțiunea economică în rejuvenarea Drumului Mătăsii. Prin urmare, experiența și modelul CEFC CHINA au o semnificație strategică pentru dezvoltarea Chinei și de asemenea pentru economia mondială. În această eră istorică importantă, interacțiunea economică a Drumului Mătăsii are nevoie mai mult de companii cum ar fi CEFC CHINA, care vor cutreiera globul și vor crea o punte între China și lume.

În al doilea rând, cum ar trebui companiile private să profite de oportunitățile referitoare la dezvoltarea Drumului Mătăsii?

Li Su consideră că succesul CEFC CHINA nu este accidental, nici speculativ, și în niciun caz corupt. CEFC CHINA s-a inspirat din experiențele din reforma și deschiderea Chinei și a fost sprijinită de Great United Petroleum Holding Co., LTD, (GUPC), D'Long International Strategic Investment Company, China Worldbest Group Co., Ltd (CWGC), și cei trei giganți ai petrolului din China.

Calea CEFC CHINA diferă de altele prin aceea că a deschis lanțul industrial al rezervei de petrol. CEFC CHINA a obținut de la resursa din amonte de petrol și gaze suprafețe bogate, inclusiv din Kazahstan, Abu Dhabi, Ciad și alte zone.

Fluxul de numerar la investiției CEFC CHINA

CEFC CHINA, deși are un lanț al serviciilor foarte lung, a început de la comerțul cu petrolul, are un volum mare de comerț cu petrol și se bucură de un bun flux de numerar. Mărimea mare a rezervelor petroliere necesită o investiție mare de capital inițial. Cu toate acestea CEFC CHINA a profitat de o bună sincronizare în construirea rezervoarelor de petrol și rezervelor de petrol.

Cu calcularea exactă a fluxului de numerar și profitului, și resurse financiare autocontrolate, CEFC CHINA poate echilibra rentabilitatea investițiilor și suportul finanțării.

Structura resurselor umane

Ye Jianming prețuiește talentele în management ale întreprinderilor de stat. 95% din talentele introduse în CEFC CHINA, în special cele pentru activitatea din străinătate, sunt din întreprinderi de stat. CEFC CHINA continuă să își îmbunătățească standardele de management.

[citeste si]

CEFC CHINA împărtășește același obiectiv cu cele trei mari companii petroliere, și anume acela de a avea o configurare globală și de a dezvolta regiunea Drumului Mătăsii. Între timp, CEFC CHINA a transcens cei trei giganți în ceea ce privește stăpânirea sincronizării, folosirea flexibilității și integrarea resurselor cu capitalul. Prin urmare, CEFC CHINA a îndeplinit sarcinile care sunt dificile pentru cei trei giganți din cauza limitării lor.

Conform statisticii financiare emisă de CEFC CHINA, activul total al CEFC CHINA este de aproape un trilion RMB, veniturile totale ajung la 300 miliarde RMB, iar profiturile sale au ajuns la câteva miliarde de RMB. Grupul menține o datorie de câteva miliarde RMB. A fost stabilit un cerc virtuos al dezvoltării.

Cum ar trebui companiile private din inițiativa Drumului Mătăsii să-și facă centrarea strategică

Li Su spune că Inițiativa Centura și Drumul de-a lungul Drumului Mătăsii este un plan strategic în cursul dezvoltării globale a Chinei. Companiile chinezești au trecut prin trei stadii în investiția din străinătate: de la oamenii de afaceri individuali care construiesc legături în străinătate, la deținători de companii private care cumpără resurse, apoi la marea investiție realizată de întreprinderi de stat. În prezent ne aflăm în faza de configurare a Inițiativei Centura și Drumul atunci când compania privată și capitalul financiar lucrează alături. Filozofia tradițională chinezească poate fi folosită pentru a conduce dezvoltarea afacerilor. CEFC CHINA, cu experiența pe care a câștigat-o și lecțiile pe care le-a învățat în dezvoltarea Drumului Mătăsii, stabilește o teorie unică ce combină esența a cinci filozofii chinezești străvechi: Taoismul, Confucianismul, Legalismul, Mohismul și Școala de Diplomație. CEFC CHINA a practicat aceste învățături străvechi în ajustarea planului său strategic, profitând de oportunități de afaceri și mergând înainte în Inițiativa Drumului Mătăsii pentru marea rejuvenare a Chinei.

Comerțul cu petrol al CEFC CHINA este doar începutul. După etapa sa primitivă de acumulare, cea mai mare strategie a CEFC CHINA este să se centreze pe Inițiativa Centura și Drumul și să transforme macro oportunitatea statului în marea strategie de dezvoltare a companiei.

Beneficiul reciproc, principiul liderului Ye Jianming

Pe fondul globalizării, companiile chineze au nevoie de un mod mai amplu de gândire care să integreze și să interacționeze cu culturi din întreaga lume. Ye Jianming, Președintele CEFC CHINA, consideră că "Încrederea culturală este o încredere mai fundamentală, mai amplă și mai profundă". El integrează idei tradiționale și moderne și crește energia pozitivă a împlinirii altora înainte de a se împlini pe sine. Ye Jianming, în calitate de lider spiritual al CEFC CHINA, rămâne fidel principiului beneficiului reciproc al țării gazdă de investiție și se angajează să construiască o comunitate a destinului comun pentru întreaga omenire. Astfel de antreprenori chinezi sunt necesari în cursul rejuvenării Drumului Mătăsii din China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel