CEC Bank și-a stabilit o nouă conducere

CEC Bank și-a ales noua echipă de conducere, care a fost avizată de Banca Națională.

În urmă finalizării procesului de nominalizare de către Adunarea Generală a Acționarilor CEC BANK S.A. și a aprobării de către Banca Națională a României, proces demarat în luna iulie a anului curent, componentă echipei de conducere a Băncii este următoarea:

- Bogdan Constantin Neacșu – Director general - Președinte al Comitetului de Direcție;

- Mihaela Lucica Popa - Director - Prim-Vicepreședinte al Comitetului de Direcție;

- Mirela Iovu – Director - Vicepreședinte al Comitetului de Direcție.

"Sunt profund onorat de încrederea cu care am fost investit de Acționarul Băncii și sunt convins că, în acest an cu semnificații istorice, vom reuși să continuăm povestea scrisă cu succes pe parcursul a 155 de ani. Suntem cea mai mare banca românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă rețea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceada acum spre cel de prim susțînător al economiei românești. Vom continuă să susținem cu precădere IMM-urile și agricultură, acordând o atenție deosebită și relației cu populația României", a declarat domnul Bogdan Constantin Neacșu, Director general - Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank, conform unui comunicat de presă primit la redacție.

Conform aceluiași document, directorul spune: ”Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență pozitivă cu Banca, inclusiv în mediul online, în condiții de siguranță, rapiditate și accesibilitate. Pentru perioada următoare, ne-am propus o eficientizare a activității, cu impact direct în relația cu clienții. Avem planuri ambițioase, însă am încredere că viziunea și dinamismul, alături de experiență și expertiză noii echipe de conducere reprezintă un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate", a adăugat domnul Neacșu.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25