CeBIT 2017: Konica Minolta proiectează biroul viitorului

Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) va participa la târgul CeBIT 2017 - cel mai important eveniment internațional pe tema digitalizării, ce se va desfășura între 20-24 martie 2017 în Hanovra, Germania. 

Konica Minolta va prezenta cele mai noi soluții pentru optimizarea proceselor de afaceri și fluxurilor interne din cadrul unei organizații, precum și concepte revoluționare pentru creșterea productivității în spațiile de lucru. De asemenea, va oferi vizitatorilor consultanță și demonstrații live ale soluțiilor de tip Enterprise Content Management (ECM) și tehnologiilor de securitate.

Tema generică a ediției din acest an a evenimentului CeBIT, "d!conomy – no limits", aduce în prim-plan oportunitățile majore ale progresului tehnologiilor digitale. Conceptul de transformare digitală înglobează mai mult decât produse și servicii digitale, întrucât oferă noi posibilități de interacțiune între om, tehnologie și mediul de lucru.

Țara parteneră a CeBIT 2017 este Japonia, renumită pentru tehnologiile digitale avansate. Totodată, societatea japoneză este deosebit de inovativă și deschisă la tendințele în materie de digitalizare.

[citeste si]

"Konica Minolta - companie japoneză, de asemenea, înțelege provocările cu care se confruntă organizațiile în implementarea procesului de transformare digitală și recunoaște importanța soluțiilor inovative în toate domeniile de afaceri", explică Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division la Konica Minolta. În cadrul CeBIT, vom prezenta soluții pentru creșterea productivității și eficientizarea fluxurilor de lucru la nivelul fiecărui departament și al întregii organizații".

În concordanță cu mesajul-cheie „Tu îți dorești o nouă eră digitală. Noi suntem partenerul cu ajutorul căruia ești parte activă a transformării digitale", Konica Minolta va oferi vizitatorilor consultanță în procesele de afaceri și soluții de tip ECM precum Enterprise Search, Invoice Management și Personal File Management, va prezenta servicii de cloud și tehnologii de securitate a informațiilor.

Un punct de atracție va fi zona „Biroul viitorului", unde vizitatorii vor putea intra în contact cu soluții ingenioase pentru optimizarea utilizării spațiului și facilitarea schimbului de informații, eficientizând procesele de lucru din cadrul companiilor. În colaborare cu MOBOTIX AG, furnizor german de soluții video IP de înaltă performanță, Konica Minolta va prezenta aplicații pentru conectarea oamenilor și tehnologiilor în medii de lucru mai productive.

Echipa Konica Minolta va fi prezentă la standul H17, amplasat în zona Hall 3.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://cebit2017.konicaminolta.eu.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 25 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2016 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Mai multe informații găsiți pe site-ul Konica Minolta: www.konicaminolta.ro

Imagini ale produselor sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel