Ceartă Tudose-Dragnea. Premierul, dezvăluire: Puncte de vedere diferite

Premierul Mihai Tudose a dezvăluit, la Digi 24, un moment inedit despre cearta sa cu Liviu Dragnea, președintele partidului. Totodată, a recunoscut că sunt moment în care nu sunt de acord, dar comunică. 

Bucureşti, 7 sep /Agerpres/ - Premierul Mihai Tudose a spus, joi, că are puncte de vedere diferite cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind anumite aspecte, dar acest lucru nu înseamnă că există tensiuni, menţionând că Guvernul este politic şi, evident, în subordinea partidului.

”Dumnezeule! să ne înţelegem. Guvernul este guvern politic. Este evident că este în subordinea partidului. Pe linie politică, eu sunt vicepreşedinte la partid, domnia sa este preşedinte. Cum adică suntem în subordine? Da! Ca şi Parlamentul. Relaţia Parlament - Guvern. Parlamentul este legislativul, Guvernul este executivul, adică noi facem ce spun domniile lor”, a declarat Mihai Tudose, la Digi 24, întrebat dacă Guvernul se află în ”subordinea” lui Liviu Dragnea.

Relația Dragnea-Tudose

Premierul a spus că relaţia dintre el şi Liviu Dragnea nu este șubrezită: ”Am auzit o mulţime de poveşti. Cea mai simpatică - eram cu Liviu Dragnea în maşină, mergeam undeva împreună şi în timp ce eram împreună, curgeau nişte ştiri: s-au certat, s-au trântit, s-au bătut, nu mai vorbesc unul cu altul... şi unul dintre colegii dvs chiar a sunat: domnule, e adevărat că v-aţi bătut, v-aţi certat? Nu ştiu sigur, dar ţi-l dau pe Dragnea, că suntem amândoi într-o maşină”.

[citeste si]

El a adăugat că ”Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des avem acest lucru, dar nici foarte rar. Se întâmplă. Fiecare vine cu argumente şi se alege varianta cea mai bună. Asta nu înseamnă că ne certăm. Eu spun că e bine ceva, domnia sa că altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia soluţie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel