Ceartă la PMB, între oamenii lui Nicușor Dan. Cătălina Poleucă îl acuză pe Edmond Niculușca de abuz în serviciu: Am fost înjosită/ Să demisioneze azi!

Sunt probleme serioase la Primăria Capitalei. Deși ar trebui să facă echipă pentru a rezolva problemele Bucureștiului, oamenii lui Nicușor Dan se pare că nici măcar nu pot lucra împreună. 

Cătălina Poleucă este consilier personal al primarului general Nicușor Dan, detașată ca Inspector de Specialitate în cadrul Serviciului Urmărire, Derulare Contracte și Investiții, din cadrul Administrației Municipale de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic. Ea este autoarea unei ”note scrise de informare”. Documentul a ajuns la DCNews. Cătălina Poleucă spune că a fost detașată împreună cu un alt coleg, Edmond Niculușca, care ocupă funcția de director adjunct. Rolul Cătălinei Poleucă ar fi fost de a oferi sprijin juridic și consiliere în derularea contractelor de investiții. Ea acuză, însă: ”Dl. director adjunct Niculușcă mi-a interzis să-mi spun punctul de vedere juridic privind actele pe care le semnează, mi-a interzis să o contrazic pe doamna Irina Bologa, inspector de specialitate la SUDCI”. Consiliera lui Nicușor Dan spune că directorul adjunct i-a spus să stea doar cu el în birou, deși o dădea afară pe hol, conform spuselor sale, de fiecare dată când ”avea ceva secret de vorbit cu dna. Irina Bologa”. 

”Domnule primar, am fost înjosită în fața tuturor colegilor mei, în nenumărate rânduri, s-a țipat la mine, mi se spunea de fiecare dată să tac și să nu-l mai obosesc cu detaliile juridice ale problemelor că sunt irelevante” a scris Cătălina Poleucă. Printre detaliile juridice considerate irelevante de către directorul adjunct a enumerat: că acesta nu poate semna un caiet de sarcini, nefiind funcționar public (l-a acuzat că a semnat ilegal caiete de sarcini și contracte), că nu poate semna angajament legal înainte de aprobarea bugetului, fapt ce ar fi dus la replica ”taci cu toate prostiile juridice” și la amenințarea că va vorbi cu primarul să fie dată afară pentru că nu îl ascultă și multe altele, după cum pot fi consultate în acest DOCUMENT

Consiliera lui Nicușor Dan îl acuză pe Edmond Niculușca de abuz în serviciu. În finalul notei, Cătălina Poleucă scrie despre un mesaj pe Whatsapp, trimis astăzi de directorul adjunct, în care îi cere demisia ei și unei alte persoane. 

Mesajul lui Edmond Niculușca este următorul: 

2. foto dcnew... (edmond-niculusca-mesaj-whatsapp_85690500.jpg)

Sursă foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel