Cea mai tare observație după vizita lui Iohannis în Moldova. Legătura cu ”unii șoșoacă și simioni”

Președintele Klaus Iohannis, în vizită la președintele Republicii Moldova, Maia Sandu
Președintele Klaus Iohannis, în vizită la președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Jurnalistul Mălin Mușătescu a făcut observație-cheie după vizita lui Klaus Iohannis în Republica Moldova și reacțiile venite ulterior.

”Facebook este locul unde se scurg zoaiele fetide ale creierilor unor prosti ce ies din zona anonimatului abstract al ideii de natiune si capata identitate virtuala. Acesti prosti nu fac doar ca scursura nationala sa capete nume, dar au si pareri despre orice, exersand din toate pozitiile dreptul la ura. Un studiu de caz este vizita lui Iohannis la Chisinau, unde presedintele a facut declaratii privind ajutoarele pentru basarabeni. Daca nu-i ajuta pe fratii de peste Prut, ar fi fost un neamt nenorocit care nu simte romaneste. Daca ii ajuta, este un jeg de neamt care in loc sa ii ajute pe romani, se ocupa de basarabeni. Unele IP uri de prosti sunt din.... ati ghicit, Rep. MOLDOVA, altii se ascund in grupuri gen Antiantena3.

Si nu sunt toti troli rusi. Sunt romani de-ai nostri, antivaxeri, daci ortodocsi, zidari in bejenie, sociopati si foarte multi schizofrenici conspirationisti greu de diagnosticat in spatiul real. Asta este marele merit al platformelor sociale, pentru ca sunt in fapt instrumente foarte precise de diagnosticare a retardului mental al unor indivizi care altfel nu ar fi avut cum sa-si exhibe saracia duhului decat izolat si nestiut. Prezenta in Parlament a unor sosoaca si simioni nu este decat evolutia naturala a fenomenului de autodemascare publica a rebutului uman, care are dreptul democratic sa fie reprezentat la nivel politic”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel