Cea mai importantă organizație din sectorul serviciilor are un nou membru

Sectorul de servicii pentru afaceri este estimat la o valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro în 2014, având un potențial de creștere de 15-20% în următorii ani. În prezent, peste 60.000 de români sunt angajați în acest sector, dintre care aproximativ 30% în companii membre ABSL, număr estimat să crească până la 120.000-150.000 în următorii cinci ani.

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, anunță un nou membru, furnizorul de servicii profesionale de contact center Valoris Center. ABSL reunește în prezent aproximativ 30 de companii din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), centrelor de servicii partajate (SSC), externalizării serviciilor informatice (ITO) și cercetării și dezvoltării (R&D) și 10 parteneri strategici.

Sector cheie din economia României

 “Strategia ABSL pentru următorii ani este să susțină activ extinderea industriei serviciilor pentru afaceri și transformarea acesteia într-un sector cheie din economia României. Astfel, atragem permanent noi membri care contribuie la obiectivele comune ale asociației, cum este Valoris Center, și avem convingerea că, împreună, putem crește vizibilitatea României la nivel global și continua să oferim servicii pentru afaceri la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Florin Grama, președintele ABSL România.

Valoris, experiență de nouă ani în piață

Cu o experiență de nouă ani și o expertiză amplă în industrie, Valoris Center construiește și dezvoltă servicii inovatoare, competitive și profesionale de contact center, fiind unul dintre cei mai importanți furnizori autohtoni de servicii externalizate.

 “Prezența noastră în rândul membrilor ABSL România, asociație care reunește elita furnizorilor de servicii dedicate afacerilor, reconfirmă strategia noastră de dezvoltare pe plan local și internațional și suntem încrezători că acest parteneriat va fi avea o contribuție importantă pentru  consolidarea României ca o destinație atractivă de servicii de afaceri”, a declarat Cristina Man, director general Valoris Center.

Membri ABSL în România

Din ABSL România fac parte organizații importante de profil regionale și internaționale: Accenture Services, APT Resources & Services, Automobile Dacia, AWP România, CBRE Real Estate Consultancy, Connections Consult, DB Schenker, EUCOM Business Language, Genpact România, Global Remote Services, Hewlett Packard Global Business Center, Luxoft Professional Romania, Microsoft România, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, PricewaterhouseCoopers Servicii, Process Solutions, Renault Business Services, Société Generale European Business Services, Stefanini România, TELUS International Europe, UCMS Group România, Unicredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban, Vodafone Shared Services România, Wipro Technologies, WNS Global Services, iar partenerii strategici ai asociaţiei sunt ACCA, Colliers International, Corporate Office Solutions, Fine Law, Hays Talent Solutions, I-Future, KPMG, McCann PR, Mikomax şi Skanska.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel