EXCLUSIV  Cea mai GREA întrebare despre DNA! Ciuvică: Urmează în scurt timp, o lună-două

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică a răspuns la „cea mai grea întrebare” vizavi de DNA, pusă de analistul politic Bogdan Chirieac la interviurile DC News. 

În cadrul unui interviu acordat pentru DC News, Mugur Ciuvică a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă crede că „statul de drept va da drumul la DNA ca să rezolve problemele?”.

Mugur Ciuvică a răspuns că „asta e cea mai grea întrebare. Nu știu. Văd o oarece agitație în zona de propagandă securistă, am văzut un pic și ieșirile și un răspuns al lui Iohannis la o întrebare poate servită... Am văzut și ieșirea absolut penibilă a șefului DNA la o doamnă colonel din presa securistă. E prea devreme să-mi fac o idee clară”.

În continuare, Ciuvică a explicat că „e posibil să înceapă iarăși cu niște stalinisme de tip băsist, dar e posibil să și continue lucrurile în formula pe care au prezentat-o apărătorii democrației în ultimii ani, în sensul în care DNA nu va mai face jocuri politice, se va ocupa de cazuri de corupție și nu va mai urmări să bage în pușcărie oameni politici, adversari politici ai puterii.”

„E greu să spun ce o să întâmple de acum încolo. Hai să vedem. O să ne dăm seama în scurt timp, o lună-două”, a încheiat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel