EXCLUSIV  Cel mai mare fake news despre PNL. Prișcă: Vor da explicații! Vor puterea în partid

Invitat la Interviurile DCNews, deputatul PNL Răzvan Prișcă a dezbătut problema știrilor false lansate în spațiul media.

"Cea mai gogonată a fost lista de europarlamentare, care spunea clar cine e pe locul unu, doi sau trei şi că domnul Hava este pe zece. Dacă îl pun pe Hava pe locul zece, cei care au făcut treaba asta au considerat că cei de pe primele locuri vor fi urâţi de admiratorii acestuia, în partid. Miza acestor fake news-uri sunt răfuielile din interiorul unor grupări care vor puterea în partid.

Mai presus de puterea ta sau a colegilor, trebuie să pui partidul. Când începi să dai într-un coleg faci rău partidului (...) Dacă generezi subiecte false, partidul nu câştigă. Mai mulţi oameni vor fi puşi în situaţia de a explica nişte ştiri false care dăunează partidului (...) Tu trebuie să câştigi voturile colegilor din partid, nu voturile electoratului, într-o dispută internă (..)” a spus Răzvan Prișcă, la DCNews. 

”Fake news, reglări de conturi”

”Esența fake-news: la anumite ședințe de partid este ca între colegi să existe critici constructive (...) Au fost tot felul de critici punctuale, fără patimi. Într-un partid nu-și au loc patimile. Un astfel de moment, în care eu i-am spus președintelui Orban că acolo și acolo aș fi făcut altceva, sunt critici între colegi. Fake-news generat a fost că acele critici ar fi fost declarații de război, de reglări de conturi... lucruri care sunt total neadevărate (...) La sfârșitul acelei întâlniri cu cei din PDL, nu am văzut declarații de război, nu s-a vorbit despre ruptură (...) Nu aruncă nimeni cu pietre în presă. Presa este alimentată cu fake-news. Dacă ar fi știri inventate, atunci ar fi regretabil", a mai declarat Prișcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel