Ce vor face miniştrii Dragu şi Pîslaru după ce pleacă de la guvern

Ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, şi ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, spun că vor să petreacă timp cu familiile lor după încheierea mandatelor în actualul Guvern.

'Voi sta o perioadă de timp cu familia mea (...) Voi face lecţii până la sfârşitul anului şcolar', a declarat Anca Dragu, joi, la Palatul Victoria.

Întrebată dacă intenţionează să se întoarcă la Bruxelles, Dragu a răspuns: 'Nu pe termen foarte scurt'. La rândul său, Dragoş Pîslaru a precizat că nu are 'un plan prestabilit'.

'Eu am mai anunţat că n-am avut un plan B. Ceea ce îmi propun, mai ales sperând că poate avem o veste bună şi se instalează mai repede Guvernul, îmi propun să stau un pic de timp cu familia, pentru că am cam neglijat-o în acest an, recunosc, iar (...) după ce mă voi odihni un pic (...) voi considera reîntoarcerea în viaţa profesională. Nu am încă un plan prestabilit', a spus Pîslaru.

[citeste si]

Întrebat dacă intenţionează să intre în politică, Pîslaru a răspuns: 'Referitor la (...) intrarea în politică, asta chiar cred că trebuie să mai aştepte o perioadă până vedem ce se întâmplă'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel