EXCLUSIV  Ce va face ministrul Boloș după rotativa la Guvern / video

Boloș
Boloș

În prima ediție a emisiunii „D` ECONOMIC NEWS” de la DC News TV și DC News, jurnalistul Alex Vlădescu l-a avut invitat pe Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

Alex Vlădescu, ziaristul care tocmai s-a alăturat echipei DC News, l-a întrebat pe Marcel Boloș ce va face după rotativa de la Palatul Victoria.

„În cel mai negru scenariu pentru mine, dar în același timp, foarte bun pentru mine, ca persoană, este să revin în funcția mea de director la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și să îmi continui activitatea la nivel regional. Pe de altă parte, în funcție de cum se va decide la nivelul PNL, pot să fiu parte în viitorul Guvern la rotativă, acolo unde se consideră că am cunoștințele necesare”, a zis Marcel Boloș.

Întrebat dacă își dorește să fie în Guvern după rotativă, ministrul a zis: „Da, îmi doresc să fiu în Guvern, dar nu în orice poziție, adică nu doar ca să fiu prezent fizic acolo și să nu pot aduce un plus de valoare”.

Alex Vlădescu l-a întrebat dacă ar accepta să fie ministru al Transporturilor, iar Marcel Boloș a zis: „Am lucrat patru ani în transporturi. Da, mi-ar plăcea să continui lucrurile bune în acest domeniu. Dar decizia nu depinde de mine, se ia la nivel politic. Se va lua la momentul potrivit”.

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a fost constituită în conformitate cu Legea 151/1998 prin hotărârea nr. 4/ 16.12.1998 a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, ca organism de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce acţionează în domenii specifice dezvoltării regionale.

ADR Nord-Vest este organismul executiv al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI DIN EMISIUNEA LUI ALEX VLĂDESCU:

Boloș: România a primit 6,3 miliarde de euro prin PNRR. Câți bani stau necheltuiți / video - https://www.dcnews.ro/bolos-romania-a-primit-6-3-miliarde-de-euro-prin-pnrr-cati-bani-stau-necheltuiti-video_905931.html

Salariu ministru. Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene: Pe mâncare dau 3000 lei lunar / video - https://www.dcnews.ro/salariu-ministru-marcel-bolos-ministrul-fondurilor-europene-pe-mancare-dau-3000-lei-lunar-video_905920.html

PNRR, cerere de plată numărul trei. Boloș, avertisment: Piatră de încercare pentru Guvernul României / video - https://www.dcnews.ro/pnrr-cerere-de-plata-numarul-trei-bolos-avertisment-piatra-de-incercare-pentru-guvernul-romaniei-video_905913.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel