Ce urări a primit Traian Băsescu din partea liderilor politici

Traian-Basescu
Traian-Basescu

Traian Băsescu a împlinit astăzi 61 de ani. Diverse figuri emblematice ale politicii româneşti i-au transmis şefului statului urări cu ocazia zilei de naştere, fie că a fost vorba de reprezentanţi din PDL, PSD sau PNL.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că îi urează lui Băsescu sănătate, viaţă lungă şi bucurie, ca "oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului".

" O fac în nume personal şi oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului îi doresc sănătate, viaţă lungă şi bucurie ", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost reticent în ceea ce privește urările.

Acesta a fost întrebat sâmbătă ce îi transmite lui Traian Băsescu cu ocazia împlinirii celor 61 de ani. Orban a spus că nu are ce să îi ureze lui Băsescu, adăugând că de mesajecu ocazia zilei de naştere ar trebui săi îi fie transmise şefului statului de către Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Gheorghe Ştefan, Roberta Anastase, Monica Ridzi, adică cei pe care i-a promovat în viaţa publică.

"Nu lansez mesaje decât către oameni care îmi sunt apropiaţi, pe care îi apreciez, oameni care reprezintă ceva pentru mine. Chiar nu am ce să-i transmit, să-i transmită mesaje Elena Udrea, să-i transmită mesaje Flutur, Pinalti, Roberta Anastase, Monica Ridzi şi toţi cei pe care i-a promovat în viaţa publică", a spus Orban.

De cealaltă parte, colegul de partid al lui Ludovic Orban, Eugen Nicolăescu le-a spus jurnaliştilor că îi transmite lui Traian Băsescu sănătate.

"Un singur lucru, ca oricărui om din lume, asta îi dorim: sănătate. E mai bună ca toate. În rest, fiecare se descurcă", a declarat Eugen Nicolăescu.

Primul reprezentant al PSD care i-a transmis urări şefului statului a fost deputatul Mădălin Voicu.

Voicu a punctat faptul că nu are în acest moment o relaţie amicală sau colegială cu preşedintele Traian Băsescu, însă a fost educat să transmită urări de bine tuturor.

" Eu nu am o relaţie cu Traian Băsescu pe care să o pot considera una amicală sau colegială, dar, în general, aşa am fost educat să spun La mulţi ani tuturora şi sper ca, pe viitor, Traian Băsescu să-şi controleze mult mai bine atitudinea şi acţiunea politică şi să devină parte într-o construcţie care urmează să se desăvârşească după 9 decembrie ", a declarat deputatul PSD, Mădălin Voicu.

Pe lista celor care i-au transmis urări lui Băsescu s-a înscris şi ministrul de Interne, Mircea Duşa care s-a rezumat la tradiţionalele "La mulţi ani şi sănătate".

"Nu pot decât să-i doresc La mulţi ani şi sănătate, domnului preşedinte. Oricărui om de ziua sa îi doreşti La mulţi ani şi sănătate", a spus Duşa.

Victor Ponta s-a rezumat în a declarat, sâmbătă, că de ziua lui Traian Băsescu Serviciul de protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare pentru Traian Băsescu, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, Ponta subliniind că un asemenea gest între instituţii "este normal şi civilizat".

Întrebat de jurnalişti dacă i-a cumpărat vreun cadou şefului statului, Victor Ponta a spus că "Nu, dar cred că este normal şi civilizat, între instituţii, în mod sigur Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine (n.r.- duminică) scrisoarea de felicitare!", a explicat Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel