Ce știe Ciolacu despre noul an școlar. ”Singurele informaţii pe care le am...”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, susține că deşi este preşedintele Camerei Deputaţilor, nu a primit nicio informaţie oficială în legătură cu începutul noului an şcolar.

Marcel Ciolacu a declarat, în timpul unei vizite în judeţul Botoşani, că singurele informaţii pe care le are despre redeschiderea şcolilor sunt de la televizor, scrie Agerpres. 

"Noi suntem în minoritate în opoziţie. Eu mă uit la televizor ca şi dumneavoastră. Singurele informaţii pe care le am ... Chiar dacă sunt preşedintele Camerei Deputaţilor, nu am primit nicio informaţie nici de la domnul Orban, nici de la ministra învăţământului. Părerea mea e că totul a picat, din incompetenţă, în ridicol şi prostie. Ştiu că am vorbit cu fiul meu, care e student, şi l-am întrebat: "La voi s-a anunţat?". Cică "Nu ştiu nimic, Nici măcar studenţii nu ştiu", a afirmat Ciolacu.

Amânarea începutului de an școlar, dar și amânarea alegerilor 



Pe de altă parte, liderul social-democrat a arătat că amânarea începerii anului şcolar ar presupune şi amânarea alegerilor locale.

"Dacă se amână şcolile, nu ştiu de ce ţinem alegerile. Înseamnă că lucrurile sunt complicate în ceea ce priveşte pandemia", a precizat preşedintele PSD.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, însoţit de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, dar şi de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au vizitat, sâmbătă după-amiază, şcoala din localitatea Şendriceni, reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Ulterior, liderii social- democraţi au avut o întâlnire la Dorohoi cu primarii din Botoşani şi cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel