Ce spune Vosganian despre excluderea lui Tăriceanu din PNL

Varujan Vosganian Călin Popescu Tăriceanu
Varujan Vosganian Călin Popescu Tăriceanu

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a comentat, duminică seara, situația lui Călin Popescu Tăriceanu. Vosganian a vorbit și despre relația sa cu fostul premier, cu care susține că are o relație apropiată.

Întrebat dacă ar vota pro sau contra excluderii din PNL a lui Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Economiei a răspuns că „ne leagă prea multe lucruri ca eu să-i întorc spatele”.

„Eu și Călin Popescu Tăriceanu avem o relație sufletește foarte aproapiată. Am trecut prin împrejurări foarte grele împreună, ne leagă prea multe lucruri ca eu să-i întorc spatele, așa cum sunt convins că nici el nu mi-ar întoarce spatele. Mă număr printre acei oameni care nu se îndoiesc de loialitatea lui față de Partidul Național Liberal”, a declarat ministrul la Digi24.

Varujan Vosganian a mărturisit că îi este foarte greu să înțeleagă care sunt motivele lui Călin Popescu Tăriceanu de a cere sprijin din partea liberalilor privind organizarea unui scrutin intern în partid, în scopul alegerii unui candidat pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

„Atunci când ai fost prim-ministru e greu să îți găsești un loc. Petre Roman a fost ministru de Externe, dar nu cred că lui Călin Popescu Tăriceanu îi trebuie o astfel de motivație. Mi-e foarte greu să evaluez comportamentul lui Călin, pentru că nu îmi dau seama dacă vine dintr-o ambiție personală sau dintr-o constatare colectivă. Nu știu dacă vrea să fie candidat la președinție în 2014. La ultimele discuții în PNL nici n-a contestat candidatura lui Crin Antonescu”, a afirmat ministrul.

Acesta a mai spus că „nu există problema Tăriceanu în PNL pentru că nu există un grup de oameni care să conspire, iar Călin Popescu Tăriceanu nu este un conspirator în PNL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel