Ce spune VICTOR PONTA despre cooptarea PP-DD la guvernare

Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga
Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni după-amiază, ce decizie a luat coaliția de guvernare în legătură cu PP-DD, partidul fondat de Dan Diaconescu.

Potrivit premierului, PSD-PC-UNPR va face alianțe cu PP-DD în teritoriu, "pentru că ei mai sunt în Consiliile Județene",  VICTOR PONTA neexcluzând și o eventuală colaborare în Parlament cu partidul lui Dan Diaconescu. 

Întrebat la încheierea ședinței coaliției de guvernare dacă țintește o colaborare cu PP-DD și în Parlament, premierul Ponta a declarat: "Putem face și o alianță la nivel de  Parlament, dacă este vorba de proiecte legislative comune".

De asemenea, întrebat dacă se gândește și la o cooptare la guvernare a celor din PP-DD, eventual secretari de stat, prim-ministrul a explicat: "N-am discutat așa ceva. Am discutat însă de faptul că ei  cu siguranță nu vor să treacă în alianța  pro-Băsescu, alianța Iohannis-Blaga, și atunci e normal să putem să colaborăm și la nivel parlamentar și la nivel local. Nu știu în câte județe, dar știu că ei se apucă de schimbat toate majoritățile PNL-PDL și o să vedem în funcție de cum se derulează lucrurile în continuare". 

Citește și Alianță PSD-PPDD în teritoriu. Discuții Ponta-Dragnea-Diaconescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel