Ce spune Vanghelie despre eliberarea lui Năstase

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie spune că decizia de eliberare a lui Adrian Năstase este una înţeleaptă şi firească, pentru că acesta "a plătit mai mult decât merita". Vicepreședintele PSD a mai spus că Adrian Năstase nu are nevoie de o funcție pentru că este singur o instituție. El a mai spus că fostul premier și de familie, și de colegi, pentru că "este nevoie de el". 

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie consideră firească decizia magistraţilor. "Este o decizie înţeleaptă şi un lucru firesc. Eu am o relaţie foarte mare cu foarte mulţi colegi şi credeţi-mă că Adrian Năstase este aşteptat şi acasă, şi de familie, şi de colegi. E nevoie de înţelepciunea lui Adrian Năstase şi nu cred că Adrian Năstase are nevoie de o funcţie. El singur este o instituţie. Cred că pur şi simplu este nevoie de el şi cred că astăzi s-a reparat o nedreptate. Un lider care a condus România într-o perioadă foarte grea a fost tratat cum nu e normal şi cu toţii pierdem din asta. Poate Adrian Năstase a plătit mai mult decât merita pentru ce şi-a dorit la nivel politic la un moment dat", a spus Marian Vanghelie, la RTV, potrivit pesurse.ro.

Primarul Sectorului 5 consideră că pentru moment Adrian Năstase "are nevoie de linişte mai mult decât orice" şi este convins că adversarii politici ai fostului premier şi ai PSD nu vor încerca să folosească perioada de detenţie a acestuia ca armă împotriva lui. "Orice om politic înţelept nu cred că îşi doreşte să folosească ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase, pentru că dacă se consideră înţelept şi are experienţă politică îşi dă seama că este nedrept ce i s-a întâmplat. Chiar şi Traian Băsescu a spus că a fost o măgărie", a comentat Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel