Ce spune Predoiu despre cazul Fenechiu

predoiu
predoiu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a comentat influența negativă pe care ar putea să o aibă cazul Relu Fenechiu asupra credibilității Guvernului. 

Cătălin Predoiu este de părere că "orice acţiune care ştirbeşte această credibilitate (n.r. a Guvernului) se răsfrânge în buzunarul fiecărui român". Prim-vicepreședintele PDL a precizat, cu privire la condamnarea lui Relu Fenechiu, că "este un eveniment trist şi orice eveniment care afectează credibilitatea Guvernului ţării şi a României în general nu poate decât să ne întristeze", scrie pesurse.ro.

"Suspectat, acuzat, inculpat pentru corupţie"

Cătălin Predoiu se întreabă "Ce fel de competenţă a avut ministrul Fenechiu ratând de două ori privatizarea CFR Marfă, întârziind şi până la această oră să semneze contractul la cea de a treia tentativă de privatizare?".  El atrage atenția asupra lipsei de pricepere administrativă a premierului, pe care o găsește "preocupantă" pentru că Victor Ponta "a menţinut nepermis de mult în Guvern un ministru care era suspectat, acuzat, inculpat pentru corupţie".

Ponta versus Boc și Ungureanu

"Această îngrijorare se răsfrânge asupra tuturor românilor, pentru că nu poţi să ai un premier care conduce destinele ţării cu nesiguranţă şi cu lipsă de pricepere administrativă", a adăugat Cătălin Predoiu, care spune că Guvernele Boc şi Ungureanu au luat măsuri imediate când a fost cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel