Ce spune Ponta despre sprijinul lui Băsescu pentru Antonescu

ponta la sinteza
ponta la sinteza

Premierul Victor Ponta nu este deranjat că Traian Băsescu a sugerat, luni, că l-ar putea susține pe Crin Antonescu în turul doi la prezidențiale, dar atrage atenția că în președinte nu se poate avea încredere și că vorbele lui nu fac "doi bani".

[caption id="attachment_388343" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Antena 3[/caption]

Șeful Guvernului a precizat că nu mai vrea să răspundă atacurilor șefului statului, mai ales că "românii nu așteaptă nimic de la Băsescu, pe mine mă întreabă cum va fi legat de pensii, de salarii, de locuri de muncă. Cred că este o pierdere de timp să-i răspund".

Președintele Băsescu a susținut, luni, în cadrul unui interviu televizat, că a existat un plan la nivelul USL, contruit pe baza unor acțiuni coordonate ale premierului cu senatorul Sorin Roșca Stănescu, prin care s-a încercat judecarea șefului statului pentru Înaltă Trădare.

"E o prostie. Nu am o relație apropiată cu Sorin Roșca Stănescu, nu am vorbit cu domnia sa anul ăsta niciodată", a comentat prim-ministrul.

Ponta a comentat și declarația lui Traian Băsescu, potrivit căreia orice candidat al PSD va fi învins în turul II al prezidențialelor de Crin Antonescu, pentru că toate formațiunile de dreapta îl vor alege pe liberal, în detrimentul social-democratului.

"Cred ce am crezut tot timpul, că nu poți să pui absolut niciun fel de bază și nu poți să dai nici măcar doi bani pe ce spune Băsescu (...) de foarte multe ori spune verzi și uscate și nu cred că cineva se poate baza mai mult de 5 minute pe el. E foarte bine dacă îl sprijină pe Antonescu, și eu îl sprijin, deci lucrurile s-au încheiat", a afirmat premierul.

"Dușmanul comun nu doar al USL, ci al Româiei este încă la Cotoceni. Nimic nu ni se pare mai important decât să scăpăm țara de regimul lui Traian Băsescu. De fiecare dată când ne certăm (Victor Ponta și Crin Antonescu - n.r), ne aducem aminte de inamicul comun și de ce avem de făcut pentru țară", a adăugat șeful Executivului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel