Ce spune Ponta despre plecarea lui Cernea din grupul PSD

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, la Palatul Parlamentului decizia lui Remus Cernea de a se retrage din grupul PSD de la Camera Deputaţilor. 

"E o pierdere grea, dar încercăm să... Dincolo de aceste lucru, am avut o înţelegere cu Remus Cernea, în sensul în care l-am sprijinit să ajungă în Parlament. Sunt nişte idei pe care el le are şi în care crede sincer şi care trebuie expuse în Parlamentul României. Deci nu-mi pare absolut deloc rău că l-am susţinut. E un divorţ amiabil, ca să spun aşa. Eu i-am explicat şi lui Remus, cum le-am explicat tuturor parlamentarilor astăzi, că suntem la guvernare şi când suntem la guvernare avem obligaţia să spunem ce facem cu această ţară astăzi, peste zece ani, nu peste o sută de ani", a afirmat Victor Ponta, citează Agerpres.

Astăzi, deputatul Remus Cernea a anunţat că se retrage din grupul PSD de la Cameră şi va activa ca parlamentar independent, întrucât USL nu i-a consultat pe reprezentanţii Partidului Verde cu privire la exploatarea de la Roşia Montană şi a gazelor de şist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel