Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Predoiu ca premier

Premierul Victor Ponta a comentat, marți, nominalizarea lui Cătălin Predoiu pentru funcția de prim-ministru, în ipoteza în care Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale.

Victor Ponta cataloghează această ipoteză ca fiind o glumă, opinând că în cazul unei victorii a lui Iohannis la prezidenţiale, viitorul premier va fi Traian Băsescu.

"Aia e o glumă. Cred că numai domnul Predoiu crede, că doar el a crezut că o să fie candidat la Preşedinţie. Acum doar el crede că o să fie prim-ministru. Probabil că o să fie domnul Băsescu prim-ministru", a comentat actualul șef al Guvernului.

El a arătat că, din punctul său de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politică, în condiţiile în care alegerea din noiembrie va fi între continuarea regimului Traian Băsescu și schimbare.

"Eu cred că apele s-au limpezit, s-au despărţit şi, din punctul ăsta de vedere, oamenii vor putea foarte uşor să ştie ce aleg în noiembrie: continuarea celor zece ani de Traian Băsescu - cu Iohannis, Blaga şi toată trupa - sau schimbare", a continuat Victor Ponta.

Vezi și: Cătălin Predoiu, desemnat PREMIER al ACL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel