Ce spune Ponta despre introducerea unor TAXE NOI

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a spus că nu se impun taxe noi ca măsuri compensatorii la reducerea CAS, Comisia Europeana cerând Guvernului doar să se încadreze în limitele de deficit.

"Nu, nu se impun noi taxe pentru reducerea CAS. FMI și Comisia Europeană ne-au cerut să ne încadrăm în Tratatul fiscal care privește limitele de deficit. Cum o vom face, vedem în următoarea perioadă. Ideea este că la final trebuie să rămânem în aceeași limită de deficit", a spus Victor Ponta.

Premierul a zis că a sesizat existența unor diferențe de opinie legate de adoparea acestei măsuri. "Ideea e următoarea: întâi și întâi am văzut că a existat un sprijin extraordinar și le mulțumesc si celor din Parlament și din mass-media care ne-au sprijinit să discutăm cu FMI reducerea CAS. Acum, dacă vrem să le reducem, am văzut deodată că, în special o anumită parte a sărit pe noi, aoleu, nu reduceți CAS, că nu știu ce o să se întâmple. Intrăm din nou în povestea strict politică cu bască, fără bască. S-a făcut și moțiune de cenzură contra noastră că nu reducem CAS. Acum, dacă le reducem, probabil se va face moțiune că de ce le-am redus", a conchis Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel