Ce spune Palada despre declarația lui Băsescu

palada1
palada1

Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a comentat, marți, atitudinea lui Traian Băsescu față de buget, pe care și-a prezentat-o public luni seară. 

Mirel Palada a scris, marți, pe Facebook că "După declarațiile de aseară ale lui Traian Băsescu privind respingerea scrisorii de intenție cu FMI, valoarea CDS (Credit Default Swap, prima de risc, o măsură a riscului financiar) pentru România a crescut cu 16 puncte de bază. În timp ce pentru alte țări din regiune s-a păstrat tendința de scădere: Ungaria și Croația au scăzut 3 puncte de bază. Concluzia? Dobânda la care ne împrumutăm a crescut cu 0,16% în doar câteva ore ca urmare a declarațiilor lipsite de responsabilitate ale lui Traian Băsescu. Asta înseamnă să pui bețe în roate unei întregi economii, unei întregi țări".

Traian Băsescu a declarat, luni seară, că respinge bugetul pentru anul 2014 din cauza accizei pe benzină. Reacția premierului a fost: nu mai aveam acord cu FMI, nici cu CE. Traian Băsescu și Victor Ponta urmează să aibă o discuție, marți, la ora 17:00. PSD-ul, prin premier și senatorii săi, opinează că Băsescu vrea să dea la schimb semnătura pentru buget pe asigurarea că nu va fi formată o comisie de anchetă pentru moșia de la Nana. Mai mult, unii dintre ei opinează că Traian Băsescu este în stare "să arunce țara în aer" pentru pământul din Călărași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel