Ce spune Lia Olguța Vasilescu despre lupta cu Traian Băsescu

liaaaaa_63322600
liaaaaa_63322600

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a comentat ruperea USL în contextul luptei cu Traian Băsescu, alături de cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea președintelui la referendumul din vara lui 2012.

"Regret decizia lui Crin Antonescu de a rupe USL și de a abandona lupta cu Traian Băsescu. Ieșirea PNL de la guvernare înseamnă că Partidul Social Democrat rămâne, în continuare, principala forță politică care se opune regimului Băsescu. Abandonul lui Crin Antonescu este o veste proastă, dar înseamnă că PSD rămâne singurul partid care poate să împlinească dorința celor 7,4 milioane de români care au dorit ca acest Președinte să plece la referendumul din 2012.

Toate eforturile trebuie să continue. Spiritul Uniunii Social Liberale rămâne viu, dorințele electoratului USL sunt în continuare o prioritate, iar rezultatele bune pe care le-a înregistrat România în timpul guvernului condus de Victor Ponta arată că suntem pe calea cea bună. Îmi pare rău că domnul Antonescu a considerat că interesele sale personale sunt mai importante decât USL”, a declarat vicepreședintele PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel