Ce spune Klaus Iohannis despre remanierea în Cabinetul Cioloş

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, la TVR, despre posibila remaniere a Guvernului Cioloş, că i-a lăsat premierului libertatea să-şi aleagă echipa, iar prim-ministrul are în continuare această libertate de a decide când crede de cuviinţă să schimbe ceva.

"Atunci când l-am rugat pe dl Cioloș să-și propună un Cabinet i-am lăsat toată libertatea să-și aleagă echipa, la fel cum i-am lăsat toată liberatea să împartă sarcinile și să evalueze miniștrii din Cabinetul pe care l-a propus la vremea respectivă. Atunci când va considera primul-ministru că este nevoie de schimbarea cuiva din Guvern, cu siguranță vom afla acest lucru și nu este nicio problemă tehnică de a face o remaniere. Este o procedură relativ simplă. Dacă va fi cazul sau nu va fi cazul, este decizia primului-ministru. În ansamblu, guvernul își face treaba, dar în detaliu așteptăm să aflăm de la prim-ministru când și cum și dacă dorește să facă schimbări", a declarat președintele Iohannis.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea guvernului tehnocrat, șeful statului a precizat că "una peste alta, lucrurile funcţionează. Guvernul a primit o sarcină, are un mandat foarte scurt pe care îl transpune în practică" 

Președintele Iohannis a adăugat că avem creştere economică, iar aceasta nu se mai datorează doar guvernelor anterioare, ci şi acestui guvern. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel