Ce spune Iohannis despre refacerea USL

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit, miercuri, despre o eventuală refacere a Uniunii Social Liberale. "USL nu mai există, nu merge mai departe şi nu se va reface", iar liberalii nu vor accepta o invitaţie de revenire la guvernare, deoarece USL "s-a rupt din cauza unei incompatibilităţi între PNL şi PSD", a spus primarul Sibiului.

"Dacă se mai poate reface USL, răspunsul este unul extrem de simplu: nu se mai poate. Nu se poate în nicio variantă, pentru că USL s-a rupt din cauza unei incompatibilităţi între PNL şi PSD, la care, din păcate, s-a ajuns după foarte scurt timp. Foştii noştri parteneri speculează în continuare că multă lume a votat USL şi şi-ar fi dorit să meargă un pic mai departe folosind în campanie într-un mod aproape perfid acest slogan «USL trăieşte, USL merge mai departe». USL nu mai există, nu merge mai departe şi nu se va reface", a spus Klaus Iohannis, la Alba-Iulia, citat de Mediafax.

Citește și: Iohannis dezvăluie când va prelua șefia PNL

Întrebat cum comentează declaraţiile premierului Victor Ponta, care a anunțat că după 25 mai va face invitaţia PNL să revină la guvernare şi să refacă USL, Klaus Iohannis a spus că nu se poate face o invitaţie de revenire la guvernare, deoarece USL este ceva de domeniul trecutului.

"Nu se poate face o invitaţie de revenire la guvernare. USL este ceva de domeniul trecutului. Toate aceste poveşti care se vehiculează în campanie pentru a induce pe unii alegători în eroare nu au niciun fel de suport", a continuat prim-vicepreşedintele PNL.

Vezi și: Scandal între reprezentanți PSD-PNL: ”Ești un penibil total! Senator al României penibil” vs ”Declarații mici”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel