Ce spune Hrebenciuc despre interesul PSD privind suspendarea lui Băsescu

viorel hrebenciuc, suspendare, traian basescu
viorel hrebenciuc, suspendare, traian basescu

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a dezvăluit, duminică seară, la România TV, cât de interesat este partidul său să demareze o nouă suspendare din funcție a președintelui Traian Băsescu.

Potrivit social-democratului Viorel Hrebenciuc, PSD, în contextul internaţional generat de tulburările din Ucraina, nu dorește să-l suspende pe Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.

"Nici personal, nici partidul nu suntem interesaţi într-o suspendare a preşedintelui în actualul context internaţional", a declarat Viorel Hrebenciuc, comentând posibilitatea unui asemenea demers în eventualitatea unei decizii a CCR nefavorabile preşedintelui în legătură cu implicarea sa în campania electorală a PMP.

Citește și PSD, o nouă suspendare pentru Băsescu? Șova: "Ca o încununare"

Totodată, Viiorel Hrebenciuc a susținut că sesizarea depusă de către Guvern la Curtea Constituţională și care se judecă în 21 mai este justificată. "Acţiunea PSD nu este una pur politică sau de campanie electorală. Domnul preşedinte încalcă cu obstinaţie Constituţia", a apreciat deputatul, care este însă sceptic în ce priveşte şansele de succes ale sesizării.

"Sunt convins că cei de la Curtea Constituţională vor spună că nu încalcă Constituţia. Vor găsi tot felul de tertipuri", a mai spus Viorel Hrebenciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel