Ce spune Hașotti, la "rece și pe picior", despre fuziunea PNG cu PNL

Puiu Hașotti
Puiu Hașotti

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a declarat, joi, la RFI, că nu ar fi foarte încântat de o fuziune a PNL cu Partidul Noua Generație, considerând că o decizie în acest sens ar trebui luată numai după scrutinul legislativ din 9 decembrie.

"Nu ştiu ce am putea câştiga sau ce am putea pierde în urma fuziunii cu PNG-ul şi în urma venirii domnului Becali în PNL. Personal, dar e o chestie spusă la rece şi pe picior, nu aş fi foarte încântat de un asemenea gest politic din partea PNL, care sigur, se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Eu cred că negocierile, decizia trebuie luată după alegerile parlamentare", a apreciat senatorul PNL.

Puiu Hașotti a susținut că, în cazul unei decizii a PNL, care nu îi va fi pe plac, nu va pregeta să își exprime nemulțumirea în cadrul partidului.

"Sigur că voi avea şi eu un vot, îmi voi spune şi eu un punct de vedere. În situaţia în care partidul va hotărî altfel, nu voi comenta în nici un fel, nu-mi voi exprima nemulţumirea decât în cadrul partidului. Dar repet, aşa la o privire rapidă, aş înclina să nu fiu de acord cu o astfel de fuziune", conchide Puiu Haşotti.

Europarlamentarul Gigi Becali a afirmat miercuri, la România TV, că a discutat cu liderul liberal, Crin Antonescu, despre fuziunea PNL-PNG și că aşteaptă încă un răspuns, deși este sceptic că acesta va fi unul pozitiv. În cazul în care Becali va intra în PNL ca simplu membru, el este dispus să cheltuiască 10 milioane de euro pentru a-l scoate pe Crin Antonescu preşedintele ţării și să fie susţinut pentru un nou mandat de eurodeputat peste doi ani.

"Nu vreau să candidez. Eu am cerut aşa: Vin cu un sediu care costă un milion de euro şi, dacă fac fuziunea, intră în patromoniul PNL. Şi vin cu toată imaginea mea şi nu cer nimic. Vreau doar un post de europarlamentar peste 2 ani şi, peste încă un an jumătate sau doi să candidez, la parlamentare pentru România", a spus europarlamentarul Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel