Ce spune excluderea lui Geoană despre Vanghelie. O filială locală s-a dezis de fostul șef de la București

geoana-vanghelie
geoana-vanghelie

Rezultatul votului din cadrul Comisiei de Arbitraj și Integritate din Partidul Social Democrat, care a decis recomandarea excluderii lui Mircea Geoană din partid, arată o scădere accentuată a influenței lui Marian Vanghelie în cadrul PSD. Cele cinci voturi acordate rămânerii lui Geoană în partid arată că unul dintre reprezenanții bucureșteni în comisia de Integritate a trecut peste cuvântul fostului președinte al PSD București, susținător fățiș al lui Geoană.

La scurt timp după terminarea ședinței de duminică a Comisiei de Integritate din PSD, reprezentanta PSD București Sector 2, Mariana Negoiță, a ieșit val-vârtej din sediului partidului, acuzând decizii grosolane și nestatutare. Tocmai se votase excluderea lui Mircea Geoană din PSD. ”Tot ce sa întâmplat e o mascaradă pusă la punct de Ponta cu Şova, s-au încalcat prevederile statutului în modul cel mai grosolan, s-a propus excluderea lui Geoană din partid . S-a încheiat şedinta comisiei cu propunerea să fie exclus. S-a și votat, totul era foarte bine pregătit”, a acuzat Mariana Negoiţă.

Mariana Negoiță l-a susținut și pe Adrian Năstase, în 2006

Surse din cadrul PSD Sector 2 ne-au declarat că filiala decisese să voteze pentru excluderea lui Geoană din PSD, dar că Mariana Negoiță nu s-a consultat cu nimeni în această privință. De altfel, în ultima perioadă Mariana Negoiță devenise o apropiată a cercurilor de PSD-iști aflați sub influența lui Marian Vanghelie, fost șef al PSD București. Mariana Negoiță, sora politicianului Acsinte Gaspar, s-a numărat printre susținătorii lui Adrian Năstase când, în 2006, s-a luat în discuție excludere acestuia din PSD. Mariana Negoiță a fost, de altfel, colegă de facultate cu Adrian Năstase. În urmă cu câțiva ani, după moartea soțului, s-a retras din viața activă de partid.

Comisia de Arbitraj și Integritate din PSD a adoptat propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din partid cu 43 voturi pentru şi cinci împotrivă. Lui Marian Vanghelie îi rămâne acum sarcina de a descoperi care dintre cei șase reprezentanți ai filialelor de partid din București l/a trădat.

Citește și:

Consiliul de Integritate a votat excluderea lui Geoană din PSD

Geoană: Dacă nu eram eu, Regele Mihai nu venea în Parlament. Am votat peste 90% după indicațiile partidului

Vanghelie, despre cazul Geoană: „Este o execuţie stalinistă“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel