Ce spune Elena Udrea după votul controversat al deputaților juriști

Elena Udrea a vorbit, vineri, în emisiunea "Special B1", despre cererea DNA de a fi anchetată, reținută și arestată preventiv în noul dosar deschis pe numele său, dar și despre votul deputaților juriști. 

Întrebată cum a văzut decizia Comisiei juridice de a aviza cererea DNA pentru începerea urmăririi penale, în timp ce solicitările de reţinere şi arestare nu au întrunit numărul de voturi pentru aprobare, Elena Udrea a răspuns: "Oarecum a fost un deja vu. Eram la a treia situație. Am mai fost de două ori în fața deputaților juriști să mă apăr. Prima dată și a doua oară au dat curs acestor cereri. De data asta poate să-au gândit că ceva nu este în regulă. În la doilea rând, eu acum sunt sub o măsura preventivă, instanța a considerat că nu reprezint un pericol public și a instituit controlul judiciar. Ce s-a întâmplat? Când am devenit între timp pericol public și trebuie să fiu arestată preventiv, pentru că faptele datează de prin 2009, 2010, 2011, deci nu s-au întâmplat astă vară ca să poți să spui că am devenit un pericol social. Arestarea preventivă este lipsită de orice logică".

[citeste si]

Deputata a adăugat: "Eu nu am fost chemată la declarații. Au preferat să meargă direct pe acest circ al arestării preventive. Poate era mult mai simplu ca înainte să ceară arestarea să mă întrebe ceva. Am, spus că dacă nu ar fi tragic, aș putea să fac și o glumă amară, că la mine e pe colecții, la fiecare schimbare de sezon se mai face o cerere de arestare pe numele Elenei Udrea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel