Ce spune Elena Udrea despre plecarea lui Cristi Preda din PDL

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea și-a exprimat, vineri, pe pagina sa de socializare, regretul față de decizia europarlamentarului Cristian Preda de a părăsi PDL, nutrind însă speranța că în viitor se vor regăsi în aceeași structură politică.

"Chiar dacă, personal, nu am fost totdeauna de acord cu acțiunile sale, regret decizia lui Cristian Preda de a părăsi Partidul Democrat Liberal. Consider că este un politician valoros de care PDL avea nevoie. A fost unul dintre europarlamentarii noştri cei mai buni şi ne reprezintă eficient la Bruxelles. E o pierdere pentru partid, fiind una dintre vocile credibile pentru un anumit public ţintă. Îi doresc succes pe mai departe sperând că drumurile noastre politice se vor reîntâlni", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Comentariul fostului ministru al Dezvoltării survine la puțin timp după ce, la conferința de presă de la sediul Forței Civice, în care Cristian Preda, avându-i alături pe Mihai Răzvan Ungureanu și pe Eugen Tomac, a anunțat oficial că s-a înscris în FC și că intenționează să participe la fuziunea dinte FC și PMP.

De altfel, europarlamentarul a scris pe blog încă din urmă cu o zi că se desparte definitiv de PDL: "Privesc cu simpatie eforturile unor pedelişti din gruparea Boc-Udrea-Falcă de a opri contra-revoluţia Blaga. Dar o voi apuca pe alt drum. Băsist fiind, spun şi eu: adio, PDL!”, își încheia anunțul Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel