Ce spune Elena Udrea despre candidatura la Primăria Capitalei

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, duminică, într-o emisiune televizată, că ar merge pe mâna Elenei Udrea în cursa pentru Primăria Capitalei.

Elena Udrea a reacționat vehement și a transmis că nu va candida sub nicio formă, nici pentru Primăria Generală, nici pentru o altă primărie din țară. Ea a subliniat că își dorește ca nu cumva să  ”îi vină cuiva în minte” să îi mai facă vreun dosar penal din cauza unei eventuale candidaturi la localele din 2016.

”Categoric nu candidez la Primăria Generală, să nu îi vină cuiva în minte să îmi mai facă vreun dosar penal din cauza asta. Nu candidez la Primăria Capitalei, nu mi-a trecut prin cap, ca dovadă că nu vreau să candidez la orice în țara aceasta”, a spus Elena Udrea, la Palatul Parlamentului, întrebată dacă are de gând să candideze pentru Primăria București.

Cât despre declarația fostului președinte, Elena Udrea a comentat: ”Domnul președinte Traian Băsescu, având de comentat cum ar fi să candideze o femeie la Primăria Capitalei, a ales ca variantă - varianta Elena Udrea, nu varianta spusă de moderator. Dar nu vreau să candidez în niciun caz”. 

Vezi și: Pe cine vede Băsescu la Primăria Capitalei: Aș merge pe mâna sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel