Ce spune Dragnea despre insula transferată de Guvern la CJ Teleorman

Vicepremierul Liviu Dragnea a oferit, luni, câteva explicații privind potențialul pe care îl are insula din Teleorman transferată de Guvern către Consiliul Judeţean, dacă autoritățile locale "vor avea inteligenţa necesară şi maturitatea necesară" pentru a accesa fonduri europene necesare amenajării zonei, precizând însă că singurele ființe care fac plajă acolo sunt șopârlele.

"Acolo poate fi un proiect pentru turism, dacă cei de la Consiliul Judeţean vor avea inteligenţa necesară şi maturitatea necesară ca să facă un proiect care să se califice pentru a fi aprobat. Acolo poate deveni o zonă frumoasă, este un potenţial", a delarat vicepremierul Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

"Acolo nu există nicio plajă, din câte ştiu eu. Cel puţin dacă anul ăsta nu o fi amenajat primarul vreo plajă, eu nu ştiu acolo să fie vreo plajă şi în afară de şopârle eu nu am văzut alte fiinţe care să facă plajă pe nişte blocuri mari de beton sau să se agaţe de nişte fiare acolo", a mai spus Dragnea, întrebat dacă în zonă există plajă.

Vicepremierul a explicat și că acel teren este unul plin de bolovani, de pietroaie, de bălării, de şanţuri şi de cratere, întrucât acolo a fost organizare de şantier mai demult, iar zona nu produce nimic.

Solicitarea CJ Teleorman, corectă

Întrebat dacă firma Tel Drum va lucra la amenajrea insulei, Dragnea a răspuns: "Nu am de unde să ştiu. Vorbiţi cu cineva de la horoscop sau cu cineva care ghiceşte viitorul".

Potrivit vicepremierului, CJ Telorman a făcut o solictare "corectă" de a primi în domeniul public al judeţului acel teren.

"De ce nu s-ar face? Cel puţin în acest an au fost zeci, dacă nu sute de transferuri din domeniul public al statului în domeniul public al comunităţilor locale sau judeţene în principal pentru a se dezvolta proiecte de dezvoltare. Acuma, pentru că eu sunt din Teleorman, trebuie să fie pedepsiţi cetăţenii de acolo? Nu mi se pare corect", a spus Dragnea.

O insulă şi un braţ de pe Dunăre au trecut miercuri, prin semnătura premierului Victor Ponta, de la Guvern la Consiliul Judeţean Teleorman, oficial în scopuri turistice, a scris Gândul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel