Ce spune Cristian Preda despre numirea lui Marian Preda la șefia Mișcării Populare

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a comentat pe blogul personal propunerea decanului Facultății de Sociologie din cadrul Universității București, Marian Preda, pentru funcția de președinte al fundației lansată de mai mulți consilieri prezidențiali, Mișcarea Populară.

"Marian Preda va dirija Mișcarea Populară. E o alegere foarte bună", a scris, luni, Cristian Preda pe blogul personal. Potrivit europarlamentarului democrat-liberal, Mișcarea Populară sub conducerea lui Marian Preda va aborda cu multă responsabilitate probleme de "economie sau de politică pură", "o dimensiune de multe ori evitată de familia de centru-dreapta"

"Colegul meu de la Facultatea de Sociologie are o experiență bogată în abordarea chestiunii sociale. MP va fi în acest fel orientată spre o dimensiune de multe ori evitată de familia de centru-dreapta, preocupată în mai mare măsură de economie sau de politica pură. Sunt convins că vom colabora foarte bine, indiferent de felul în care va evolua PDL în următoarele luni", a conchis Cristian Preda.

Marian Preda a confirmat, pentru Hotnews, că a primit propunerea din partea consilierului prezidențial Cristian Diaconescu, după ce a depus o cerere de adeziuned e înscriere în Mișcarea Populară, în urmă cu o săptămână.

Răspunzând unei întrebări, sociologul a adăugat că este prematur să spună dacă va rămâne în fundație când aceasta va deveni partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel