Ce spune Chirieac despre vizita premierului chinez la Palatul Cotroceni

basescu li
basescu li

Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, a fost primit, miercuri,  la Palatul Cotroceni de către președintele Traian Băsescu. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că în cadrul aceste vizite este important ca Traian Băsescu să nu-l jignească nici pe premierul chinez, dar nici pe premierul român. 

"Important este ca domnul Traian Băsescu să nu-l jignească nici pe premierul chinez și nici pe premierul României, eventual să spună că este mincinos sau ceva de genul acesta",  a declarat analistul Bogdan Chirieac.

Despre un asemenea nivel și la o asemenea miză, când este importantă soarta României, Chirieac a spus că atunci "când faci asemenea declarații în fața poporului român vi se pare nivelul mai scăzut în fața poporului român decât în fața unui oaspete străin? Ajungem să stăm cu sufletul la gură pentru ca nu cumva președintele României să  zădărnicească eforturile Guvernului în domeniul politicii externe și economiei naționale. Situația este cu totul și cu totul aberantă, aceasta pe care o trăim", a mai spus Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel