Ce spune Blaga despre o alianță cu PNL în Opoziție

Blaga Antonescu.jpeg
Blaga Antonescu.jpeg

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit luni despre eventualitatea alcătuirii unei alianțe cu PNL în Opoziție, în cazul în care liberalii vor ieși de la guvernare.

Liderul democrat-liberal a reacţionat, după ce prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a anunțat că negocierile dintre PNL şi PSD au eşuat.

"Anunţul era de aşteptat. Ies de la guvernare, pentru că se ceartă pe scaune. PNL ar fi avut foarte multe motive să iasă de la guvernare, după trei luni de la guvernare. S-au mărit 34 de taxe şi impozite. De ce nu au ieşit atunci?", a fost reacția lui Vasile Blaga, citat de stiripesurse.ro.

Președintele PDL a exclus o eventuală alianță în Opoziție cu liberalii, pe care îi acuză că nu au luat nicio poziţie împotriva măsurilor luate de USL, în timpul petrecut la guvernare. Singurul consens PDL-PNL ar putea avea loc în ceea ce privește semnarea unei moțiuni de cenzură, a mai opinat Vasile Blaga:

"Nu vorbim de un alt PNL sau Antonescu. Este cel care se mândrea cu «marţea neagră». Este vorba despre cei care au atacat în 2012 statul de drept. Dacă sunt bărbaţi, să vină să semneze o moţiune de cenzură. Alianţă în Opoziţie cu ei nu văd".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel