Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea

Gigi Becali a explicat, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, ce înseamnă și cum trebuie ținut postul, comentând astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, în care anunță zilnic ce mănâncă și ce bea, în această perioadă a Postului Sfintei Marii.

După ce a precizat că el are dezlegare de la duhovnic să consume lapte și brânză în perioada de post, din cauza problemelor de sănătate, Gigi Becali a explicat: "Postul este pregătirea trupului pentru a primi Sfânta Împărtășanie. Postul de alimente este o mică părticică din cele ce trebuie să facem pentru pregătire. Dacă noi doar postim de alimente și dacă celelalte nu le facem, dacă nu ne spovedim și nu renunțăm la păcate, nu are nicio valoare postul ăsta. Postul alimentar este pentru trup. Sfinții părinți spun așa: trei zile neapărat trebuie să ținem post înainte de Sfânta Împărtășanie. Cei ce țin postul și ia împărtășanie îl ia spre osânză dacă nu fac celelalte lucruri, dacă încalcă celelalte legi ale lui Hristos. (...) 

Citește și: Elena Udrea, mărturisiri în a treia zi din Postul Sfintei Mării

E posibil ca d-na Udrea să țină postul vrednic, că e posibil să țină și celelalte reguli și să se împărtășească vrednică. Ea probabil că nu se laudă, probabil ca ea își face programul, nu neapărat ca să se laude. Nu pot să o judec pe d-na Udrea acum, n-am de ce, mai ales că e post, de ce să comentez ceva ce nu știu", a declarat Gigi Becali pentru sursa citată. 

Acesta a ținut să precizeze că dacă Elena Udrea "vrea să facă postul și să se împărtășească vrednică" nu ar trebui, de exemplu, să meargă în perioada postului la mare, pentru "că are corp frumos și smintește bărbații", iar dacă a făcut acest lucru trebuie să spună duhovnicului la spovedanie ca să i se ierte: "Când vorbești cu preotul, lui Dumnezeu spui". 

Gigi Becali apreciază faptul că Elena Udrea citește Paraclisul Maicii Domnului, dar nu este de acord cu lecturarea cărții Sistemul Maestrului - Charles F. Haanel.

"Nu poți să slujești și lui Dumnezeu și lui Satan. Fac o mare confuzie! La mine în casă nu există carte care să propovăduiască alte religii", a mai spus Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel