Urmărește emisiunea live


Ce spune Antonescu despre poziția sa în sondaje

antonescu-ponta
antonescu-ponta

Crin Antonescu se află în ultimul sondaj al Centrului de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI) pe locul patru, după Mugur Isărescu, Sorin Oprescu și Victor Ponta. Președintele PNL nu se arată îngrijorat cu privire la rezultatul sondajului, el fiind de părere că o cotă de încredere nu indică șansele unui politician la vot. Liderul liberalilor este sigur că situația s-ar răsturna dacă sondajul ar fi fost despre alegerile prezidențiale. 

Întrebat cum comentează locul patru în încrederea cetățenilor, Crin Antonescu a răspuns: "Da ce, am fost vreodată înaintea lor?", potrivit  EvZ.

Locul patru la încredere, întâi la prezidențiale

Președintele PNL a menționat că rezultatele ultimului sondaj CSCI  "nu indică şansele unui politician la vot, de pildă cota de încredere spune puţin despre şansele cuiva la alegerile prezidenţiale". A mai subliniat: "Adică, fiind pe locul patru la încredere, sunt, în toate sondajele care s-au făcut, pe locul întâi la întrebarea deschisă, la alegeri prezidenţiale".

După Preafericirea Sa și Florin Piersic

Crin Antonescu a mai constatat că "oamenii cu scor foarte mare la încredere au un scor foarte mic la întrebarea deschisă, la alegeri prezidenţiale, pot să cad pe locul 5, că s-ar putea băga şi patriarhul, Preafericirea Sa, sau pot să cad pe locul 6 că ar putea intra şi Florin Piersic în cursă. Dacă vine şi Gheorghe Hagi... deja". El a precizat că există diferențe majore între intenția de vot și încredere.

Precizând că există diferenţe fundamentale între intenţia de vot şi încredere, liderul PNL a concluzionat. "Deci nu-mi fac griji, să ne păstrăm calmul", a conchis liberalul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel