Ce spune Antonescu despre întâlnirea de urgență a USL

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Duminică seară, pe surse a apărut informația potrivit căreia liderii USL s-au întrunit de urgență neoficial pentru a discuta probleme importante. Cu toate acestea, liderul PNL Crin Antonescu, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV, nu a dorit să comenteze informația, susținând doar că "tot ceea ce trebuie aflat" se va afla, luni la ședința USL.

Liderul liberal, Crin Antonescu, a oferit, duminică seară, un răspuns evaziv atunci când a fost întrebat în legătură cu ședința de urgență a liderilor USL: "Mâine va fi o ședință oficială a USL și acolo veți afla tot ceea ce trebuie aflat".

Gazda emisiunii de la România TV, Lilian Ruse, a insistat, întrebându-l tranșant pe Crin Antonescu dacă  chiar nu va spune nimic legat de această informație, însă liderul PNL a rămas ferm în răspuns:  "Păi nu, pentru că așa este civilizat. Vă vom spune mâine".

În cadrul aceleiași emisiuni, Crin Antonescu a fost chestionat și în legătură cu ce așteaptă de la ședinta USl, în condițiile în care există nelămuriri legate de o eventuală modificare a protocolului USL.

"Eu aștept de la USL în general, de la noi toți, pentru acest an, care are o importanță crucială pentru soarta politică României, ceea ce am spus în prima mea intervenție publică la ședința BP al PNL: un efort de recuperare a spiritului, al obiectivelor, al angajamenelor pe care noi toți în această mare construcție politică, USL, le-am formulat, le-a susținut pentru care am fost mandați de votul unei majorități a compatrioților noștri. Nu știu dacă va fi vorba, vom discuta, de o suplimentare cu anexa protocolului, de o modificare, în orice caz tot ceea ce ni se va părea potrivit pentru ca lucrurile să fie clare în sensul în care USL rămâne, USL își recuperează unitatea care a dus-o la câștig în 2012, și care își urmărește până în 2016, cel puțin marile obiective pentru această țară", a explicat co-președintele USL.

Există riscul ruperii USL?

Întrebat dacă este posibil ca USL să nu rămână până la urmă, Crin Antonescu a precizat: "Posibil este orice, este vorba despre responsabilitatea noastră, despre faptul că oamenii ne-au dat un mandat să facem niște lucruri împreună până în 2016 și prima mea preocupare este aceea să mă achit și să ne achităm împreună de acest mandat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel