Ce spune Antonescu despre acuzele aduse ministrului Câmpeanu

Antonescu Campeanu.jpeg
Antonescu Campeanu.jpeg

Președintele PNL Crin Antonescu a comentat miercuri acuzele aduse actualului ministru liberal al Muncii, Mariana Câmpeanu, conform cărora, în 2005, i-ar fi acordat soțului său pensie pentru gradul 1 de invaliditate și indemnizație de însoțitor.

Crin Antonescu a transmis că nu are cunoștință despre cazul respectiv, precizând că, în funcție de veridicitatea acestor fapte, va lua împreună cu Mariana Câmpeanu deciziile cele mai decente și corecte.

"Mărturisesc că, din cauza agendei foarte încărcate, pe care o știți, îi sunteți chiar martori, din ultimele două zile, nu am văzut exact despre ce este vorba. În linii mari am înțeles că este vorba de un certificat sau o decizie de natură medicală, o pensionare de un anumit tip acordată soțului domniei sale fără să existe elementele. Nu știu. Tot ceea ce sper eu, ca văzând, în funcție de veridicitatea acestor fapte, în frunte cu doamna Mariana Câmpeanu să luăm deciziile cele mai decente și mai corecte", a spus președintele PNL, citat de Agerpres.

El a subliniat că liberalii au decis ca ministrul Muncii să-și continue mandatul.

"Discuția despre remanieri, în general, nici doamna Câmpeanu, nici la altcineva nu a avut în vedere astfel de cazuri de presă, cazuri reale. Nu știu. Nu asta a fost problema. Partidul a decis în cazul doamnei Câmpeanu să continue cu domnia sa la Ministerul Muncii și am sprijinit-o și o sprijinim", a adăugat Crin Antonescu.

Vezi și: Mariana Câmpeanu, acuzată că i-a dat soțului pensie de invaliditate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel